.

WORKSHOPS DE TEATRE MUSICAL

 

L’objectiu d’aquests cursos és fomentar una bona base musical i vocal per tal que el cantant guanyi seguretat per aconseguir els seus objectius musicals. Les ses­sions s’organitzen com un taller on s’entrena la veu cantada i la musi­calitat a través d’unes classes dinàmiques i creatives.

Els workshops acabaran amb una presentació al Teatre Eòlia.

PROPOSEM:

Del 16 de setembre 2019 al 3 de febrer 2020

Dilluns de 19h a 21.30h

Docent: Marc Vilavella
Pianista: Gustavo Llull

Presentació al Teatre Eòlia el 27 de gener a les 20.30h

 

 

MAMA, VULL SER ARTISTA, en aquest taller abordarem diferents escenes de teatre musical, on el lligam serà el propi fet artístic: personatges, actors, cantants i ballarins (i també no artistes) que s’expressen a través de les seves pròpies actuacions, audicions, o que ens expliquen coses sobre el món de l’escenari, o que en la seva línia d’acció utilitzen el propi fet de cantar.

Chorus Line, The last five years, Cabaret, La cage aux folles, Dreamgirls, The wild party, Sunset boulebard, Rent, Nine, Spamalot, Hedwig and the angry inch, Moulin Rouge, The full monty, Little night music, Flor de nit, Singin’ in the rain, Billy Elliot, The sound of music… són alguns dels títols que inspiraran el treball a fer durant el taller.

 

DOCENTS:

Marc Vilavella CV Gustavo Llull CV

 


 

 

Del 17 de setembre 2019 al 4 de febrer 2020

Dimarts de 12.30h a 15h

Docent: Sonia Rodríguez
Pianista: Gustavo Llull

Presentació al Teatre Eòlia el 4 de febrer a les 13.30h

 

 

SUNSET BOULEVARD és un musical basat en la pel·lícula homònima de Billy Wilder, amb música d’Andrew Lloyd Webber i llibret i lletres de Do Black i Christopher Hampton.

La seva trama central gira entorn de Norma Desmond, un antiga estrella del cinema mut que viu apartada del món en la seva mansió de Sunset Boulevard. Quan el seu camí es creua per casualitat amb el de Joe Gillis, un guionista de Hollywood en hores baixes, Norma veu en ell l’oportunitat per al seu retorn a la gran pantalla.

Un taller en el que investigarem les qualitats vocals i corporals, sentirem la música i el ritme dins nostre.

 

DOCENTS:

Sonia Rodriguez. Música i Cant Sonia Rodríguez CV Gustavo Llull CV

 


.

Del 30 de setembre 2019 al 3 de febrer 2020

Dilluns de 19h a 21.30h

Docent: Laia Piró
Pianista: Ferran Martínez

Presentació al Teatre Eòlia el 3 de febrer a les 20.30h

 

 

 

La BOTIGA DELS HORRORS és un musical rock, amb música d’Alan Menken i llibret i lletres de Howard Ashman, que tracta sobre un treballador d’una floristeria que cria una planta que menja carn i sang humana. El musical està basat en la comèdia negra de baix pressupost The Little Shop of Horrors, dirigida per Roger Corman el 1960.

A més de la producció original al off-Broadway del 1982 i la posterior producció a Broadway, el musical ha estat realitzat per tot el món (el 1987 va ser dirigit a Barcelona per Joan Lluís Bozzo). A causa del seu curt repartiment i orquestracions senzilles, ha esdevingut molt popular entre els grups d’aficionats.

Treballarem el repertori del conegut musical a ritme de rock, tot analitzant  els personatges i els temes musicals que interpretem, per tal de jugar i aprofundir  les possibilitats interpretatives tot cantant ja sigui en solos, duets o cançons corals.

 

DOCENTS:

Laia Piró CV  

 


 

Descarrega’t AQUÍ el FULL D’INSCRIPCIÓ o envia un mail a eolia@eolia.cat 

 

No et quedis sense plaça!

Inscripcions obertes!

apunta't-hi!

Contacta amb nosaltres:
eolia@eolia.cat
933 192 397
c/Casp 82, Barcelona

Vols rebre informació sobre el cursos intensius organitzats a Eòlia? Deixa’ns el teu correu!
Els teus interessos:

Intensius per a adults
Interpretació
Direcció i Dramatúrgia
Cant modern i Teatre musical
Cant líric
Coaching de moviment
Doblatge
Dansa i treball corporal
Expressió oral i dicció