.

WORKSHOPS DE TEATRE MUSICAL

 

L’objectiu d’aquests cursos és fomentar una bona base musical i vocal per tal que el cantant guanyi seguretat per aconseguir els seus objectius musicals. Les ses­sions s’organitzen com un taller on s’entrena la veu cantada i la musi­calitat a través d’unes classes dinàmiques i creatives.

Els workshops acabaran amb una presentació al Teatre Eòlia.

PROPOSEM:

Rock musicals DEF web

.

De l’11 de febrer al 17 de juny de 2019 

Dilluns de 19h a 21.30h

Docent: Mone Teruel
Pianista: Gustavo Llull

 

 

 

We will rock you, Rent, Hair, Our House, Jesucrist Superstar, Rocky Horror Picture Show, The Wall, School of Rock… i molts més, es barrejaran en aquest taller dedicat a musicals potents i rockers!

La força, la intensitat i la “trempera” d’aquests musicals, ens portaran a treballar cançons que requereixen una manera de sentir, d’interpretar i de cantar que només es poden encarar si ens atrevim a connectar amb la profunditat de les nostres passions.

Un taller en el que investigarem les qualitats vocals i corporals, sentirem la música i el ritme dins nostre i sobretot, gaudirem cantant i despentinant-nos una mica amb cançons de musicals mítics de la historia del Rock.

WE WILL DO…. ROCK MUSICALS! FAREM MUSICALS DE ROCK!

 


.

kiss me kate DEF web

.

Del 12 de febrer al 18 de juny de 2019

Dimarts de 12.30h a 15h

Docent: Sonia Rodríguez
Pianista: Gustavo Llull

 

 

 

Kiss Me Kate és una de les obres musicals de Cole Porter de més renom. Estrenada a finals de l’any 1948, l’obra és tan ben rebuda i les crítiques són tan bones que al 1949 se li atorga el primer premi Tony al millor musical. La clau de l’èxit d’aquesta comèdia musical rau en la interacció de dos genis, William Shakespeare i Cole Porter.

Shakespeare hi aporta els fonaments del guió, ja que la història gira entorn de la producció d’una versió musical de “La Fierecilla Domada”, text que Samuel i Bella Spewack, els dramaturgs de Kiss Me Kate, usen per a realçar el conflicte de fora de l’escenari entre Fred Graham, el director, productor i actor principal de l’obra, i l’actriu protagonista, la seva exdona, Lilli Vanessa.

Porter hi afegeix una partitura carregada d’energia, sentiment i passió, que acompanya a la perfecció les intencions dels personatges i genera el clima adient per cada escena.

Així doncs, aquest serà un workshop carregat d’energia i humor, on el participant s’endinsarà en el món musical de Porter, que navega entre el clàssic, el jazz i el swing, i rebrà les eines vocals i musicals necessaries per a defendre el material amb confiança.

Descarrega’t AQUÍ el FULL D’INSCRIPCIÓ o envia un mail a eolia@eolia.cat 

No et quedis sense plaça!

Inscripcions obertes!

apunta't-hi!

Contacta amb nosaltres:
eolia@eolia.cat
933 192 397
c/Casp 82, Barcelona

Vols rebre informació sobre el cursos intensius organitzats a Eòlia? Deixa’ns el teu correu!
Els teus interessos:

Intensius per a adults
Interpretació
Direcció i Dramatúrgia
Cant modern i Teatre musical
Cant líric
Doblatge
Dansa i treball corporal
Expressió oral i dicció