Malgrat ser una figura central en el desenvolupament de qualsevol tipus d’espectacle, la regidoria teatral o d’escena, és prou desconeguda.

El coneixement de les tasques que la regidoria realitza és una gran eina per a professionals que es relacionin amb les arts escèniques.

Aquest taller, doncs, us proporcionà les eines de gestió bàsiques per introduir-vos en les tasques pròpies de la regidoria d’escena. Va adreçat a tothom que estigui interessat en la professió de regidor/a teatral, ja sigui per dedicar-s’hi professionalment, o bé com a ampliació de coneixements per part de tècnics, artistes, personal de direcció, producció, etc.

El taller es centra en les tasques de la regidoria teatral perquè considerem que aquesta és la base sobre la que es recolzen altres especialitats de regidoria, de les quals en mostrem alguns aspectes que incorporen coneixements complementaris.

Cada dia apareixen noves feines en què l’experiència o els coneixements de regidoria proporcionen un toc de qualitat i eficàcia.

Del 3 al 18 d’abril de 2018
De dilluns a dijous de 19.30h a 22h

Preu: 195€ (185€ alumnes d’Eòlia) 

Temari i calendari curs de regidoria 2018

Violeta Segura

D’entre les diverses tasques que he realitzat al llarg dels darrers 25 anys, destaco: Producció i coordinació de les Cerimònies Olímpiques del 92, responsable d’espai, producció i regidora a l’ICUB pel Festival Grec i Festes de la Mercè diversos anys, Regidora de parets al Mercat de les Flors, regidora de companyia, productora i coordinadora tècnica amb La Fura del Baus , Ajudant de direcció tècnica a La Compañía Nacional de Teatro Clásico, Regidora a Port Aventura, Responsable d’espai al Forum de les cultures.
M’han publicat el llibre de regidoria ¿Regiduría arte o técnica? al 2004 per l’editorial La Avispa. He elaborat un vocabulari tècnic de l’espectacle pel web de l’AREC (arec.cat). És un diccionari amb més de 300 mots relacionats amb les tècniques teatrals i artístiques. Professora en els tallers de regidoria de l’espectacle a l’escola Eòlia i al TTE.

SALVADOR FERRER

Des de 1989, la meva àmplia experiència en teatre, cinema, esdeveniments i moda inclou diverses tasques totes relacionades amb el món de l’espectacle. Coordinador tècnic, regidor de companyia, regidor d’esdeveniments i desfilades de moda, responsable d’espai, ajudant de producció, ajudant de direcció de cinema. Entre altres ha treballat amb l’ICUB per les festes de la Mercè, el Festival Grec i la Cavalcada de Reis, el Fòrum de les cultures, l’ EXPO de Saragossa, Festival de Cinema de Màlaga, pel·lícules l’Educació de les Fades, Salvador, La teva vida en 65 minuts, l’espectacle West Side Story entre altres. Professor en els tallers de regidoria de l’espectacle a l’escola Eòlia organitzat per la AREC en totes les edicions que s’han programat.

QUICO ROMEU

Entro en contacte amb el món de l’espectacle amb Maria Aurèlia Capmany, Jaume Vidal i Alcover, i Josep Anton Codina i els espectacles de cabaret literari de la Cova del Drac, a finals dels 60. Formo part com actor i creador del primer equip de ELS COMEDIANTS. Membre fundador de DAGOLL-DAGOM i de LA VENDETTA. Entre altres tasques destaco la de regidor a les Cerimonies Olimpiques de Barcelona 92. Col·laboro en el disseny del departament de producció de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Finalista al Festival Internacional Teatre de Sitges 1980, en l’apartat de textos teatrals, per “Ferrer i Guàrdia”. Finalista al Festival Internacional de Teatre de Sitges 1980 amb el muntatge “Ferrer i Guàrdia”. Premi Nacional de Teatre Ignasi Iglesias 1983 i Premi Les Corts 1987, amb “Porta’m Flors al Funeral”. Professor en els tallers de regidoria a l’escola Eòlia en totes les edicions, responsable de diversos temes.

Vols rebre informació sobre el cursos intensius organitzats a Eòlia? Deixa’ns el teu correu!Els teus interessos:

Intensius per a adults
Interpretació
Direcció i Dramatúrgia
Cant i veu
Dansa i treball corporal

Contacta amb nosaltres:
eolia@eolia.cat
933 192 397
c/Casp 82, Barcelona