Malgrat ser una figura central en el desenvolupament de qualsevol tipus d’espectacle, la regidoria teatral o d’escena, és prou desconeguda. El coneixement de les tasques que la regidoria realitza és una gran eina per a professionals que es relacionin amb les arts escèniques.

Aquest taller, doncs, us proporciona les eines de gestió bàsiques per introduir-vos en les tasques pròpies de la regidoria d’escena. Va adreçat a tothom que estigui interessat en la professió de regidor/a teatral, ja sigui per dedicar-s’hi professionalment, o bé com a ampliació de coneixements per part de tècnics, artistes, personal de direcció, producció, etc.

El taller es centra en les tasques de la regidoria teatral perquè considerem que aquesta és la base sobre la que es recolzen altres especialitats de regidoria, de les quals en mostrem alguns aspectes que incorporen coneixements complementaris. Cada dia apareixen noves feines en què l’experiència o els coneixements de regidoria proporcionen un toc de qualitat i eficàcia.

Taller de 16 hores, repartides en 8 sessions de dues hores presencials, i amb un seguiment de treball on-line durant la setmana.

El sistema plantejat és semi-pràctic i , tot i que es donarà informació de tots els tipus d’espectacles i regidories, realitzarem d’una forma més pràctica tot el treball utilitzant una obra de format mitjà pensada per realitzar en una sala mitjana.

 

Del 8 de maig al 26 de juny de 2019
Els dimecres de 19.30h a 21.30h

Preu: 195€ (185€ alumnes d’Eòlia) 

Temari del curs de regidoria 2019

 

DOCENTS

SALVADOR FERRER

Currículum Salvador Ferrer i Bernat

 

 

paula rañéPAULA RAÑÉ

Currículum Paula Rañé

 

 

regidoria arc2

Vols rebre informació sobre el cursos intensius organitzats a Eòlia? Deixa’ns el teu correu!
Els teus interessos:

Intensius per a adults
Interpretació
Direcció i Dramatúrgia
Cant modern i Teatre musical
Cant líric
Doblatge
Dansa i treball corporal
Expressió oral i dicció

Contacta amb nosaltres:
eolia@eolia.cat
933 192 397
c/Casp 82, Barcelona