Curs de tècnica vocal i interpretació. El seu mètode està basat en el moviment natural del cos com a resultat de la relació i moviment natural de totes les seves articulacions, aplicat a l’emissió i desenvolupament de la veu i de la interpretació musical.

Pendent de noves dates desembre 2019
De 10h a 14h i de 16h a 21h
Concert: pendent de data a les 20.30h

El curs tindrà el format de Masterclass. Cada alumne treballarà tantes sessions com hagi contractat davant els altres alumnes durant els dies de curs, en un horari estipulat per l’organització. És important assistir al màxim d’hores del curs mentre els altres alumnes treballen, per tal de comprendre el mètode i els seus immediats resultats.

Tots els alumnes hauran de preparar una, dues o tres peces de memòria per tal de treballar amb comoditat i llibertat durant el curs. Les peces escollides s’hauran de comunicar abans del començament del curs a l’organització per tal de fer-lo conèixer amb antelació al pianista i al professor.

El curs inclou un assaig previ amb el pianista de les peces que es treballaran al curs, en un horari a concretar i de temps proporcional al nombre de sessions contractades. La selecció de cantants i fragments del concert final seran una decisió de Kurt Widmer. Sols podran participar al concert final els alumnes que hagin contractat un mínim de 2 sessions.

PREUS:
495€ (4 sessions) – 380€ (3 sessions) – 270€ (2 sessions) – 140€ (1 sessió)
Preus oients:  90€ (completa) – 35€ (1 dia) – 20€ (mig dia)

INSCRIPCIONS:
Podeu enviar un mail a eolia@eolia.cat o trucar al 93 319 23 97

Coordinació: Anna Feu
Pianistes:  Akiko Nomoto i Josep Buforn

.

KURT WIDMER


Baríton suïs. Fou professor del Conservatori Superior de Música de Basilea (Suïssa) i de l’Schola Cantorum de la mateixa ciutat. A més, té un gran prestigi com a professor de cant, guanyat en els diferents cursos que regularment imparteix a tot el món: Salzburg (Mozarteum), Trier, Moscou, Tòquio, Canadà, Budapest, Lisboa, Atenes, etc. És també jurat de prestigiosos concursos internacionals.

Des de 1967 ha protagonitzat una gran activitat concertística com a solista d’oratori i intèrpret de lied per tot Europa, Israel, EUA, Canadà, Rússia i Japó; sota les batutes de directors com Früberg de Burgos, Jordi Savall, Horst Stein, Jesús López Cobos, Wolfang Savalish, etc.

Ha cantat regularment als festivals de Lucerna, Montreux, Londres, Turí, Salzburg i Viena. Ha rebut la distinció com a solista de la “Schweizerisches Tonkünnstlerverein” i el “Prix de la Musique” de Regio.

Ha fet també nombrosos enregistraments que abasten des de Machaut a obres contemporànies amb una especial atenció al repertori alemany. En aquest camp ha obtingut diversos premis com el “Prix Mondial du disque”, “Gran Prix du disque”, “Diapason d’Or” i el “Deutscher Schallplattenpreis”, entre d’altres.

 

IMATGES DE LA VIIIè MASTERCLASS AMB KURT WIDMER  de l’1 al 3 de desembre de 2018


.

IMATGES DE LA VIIè MASTERCLASS AMB KURT WIDMER  del 1 al 4 de desembre de 2017


.

IMATGES DE LA VI MASTERCLASS  AMB KURT WIDMER del 10 al 12 de febrer de 2017


Concert final al Teatre Eòlia

Testimonis

Laura Gibert. Soprano. Estudiant de 3r curs del Títol Superior al Liceu.

Alba Martinez. Soprano. Estudiant de 4t curs del Títol Superior al Liceu.


Maider Lasa. Mezzosoprano, estudiant d’Eòlia del Títol Superior.

Merce March. Cantant i professora de cant 2on curs Superior del Liceu.

Tomàs Maxe. Baríton i cantant professional.

El treball que proposa Kurt Widmer et fa alliberar les tensions del cos, t’ajuda a resoldre els petits i gran problemes del cant i et fa gaudir tot fent-ho. Les pors, acumulades al llarg d’anys, en moviments de contracció, es van desfent i, poc a poc, flueix una llibertat basada en la confiança.
Aniol Botines (tenor solista i membre del cor de Cambra del Palau)
D ‘en Kurt Widmer he descobert “el color del so”, una experiència visual i espiritual fantàstica! Gràcies, Kurt, per viure.
Núria Dardinyà, soprano

Altres cursos de cant líric


Vols rebre informació sobre les activitats organitzades pel Departament del Cant Líric?