Com interpretem una escena “còmica” en oposició a una escena “tràgica”? Moltes vegades el fet de classificar d’una forma genèrica les obres en Tragèdia o Comèdia crea una barrera que ens impedeix treure el màxim profit d’una escena, quan realment les obres i les escenes de Shakespeare són en realitat una mescla d’aquests dos ingredients. En aquest curs investigarem diferents escenes i monòlegs de Hamlet, i amb un estudi profund del vers i el llenguatge intentarem dibuixar les característiques del personatge.

Penelope Rawlins, dobladora i especialista en vers i accents, farà sessions individuals a cada alumne per a complementar el treball d’en Dugald. Treballarà els textos escollits (en anglès), per tal d’ajudar a cadascú a entendre millor la naturalesa del vers, els jocs de paraules i el ritme.

Un cop feta la inscripció, el centre us facilitarà les escenes i monòlegs que podreu escollir per treballar durant el curs.

Del dilluns 21 al dissabte 26 de març de 2016
Horari: cada dia de 9.30-12.30h i de 13-15h
Total 30 hores

El curs s’imparteix en anglès (hi haurà traductor).

Més informació i inscripcions eolia@eolia.cat

DUGALD BRUCE-LOCKHART

dugald-bruce-lockhart

Actor i director escènic. Des de fa quinze anys forma part, com a actor i director associat, de la companyia britànica Propeller Theatre Company, internacionalment aclamada i especialitzada en Shakespeare. Dins l’àmbit docent, treballa com a professor i director escènic a diverses escoles d’art dramàtic del Regne Unit.  La seva carrera com a actor inclou treballs en el cinema i la televisió, així com una llarga experiència a nivell internacional a reconegudes companyies teatrals com ara The Royal Shakespeare Company, The National Theatre, ETT, Bath Theatre Royal i la mateixa Propeller Theatre Company.


PENELOPE RAWLINS

penelope-rawlinsDobladora i narradora. Amb més de 15 anys d’experiència en el món del doblatge, la seva veu s’ha fet servir en animació, narració, jocs de consola, tutorials, publicitat i ràdio. Té experiència en posar veu a totes les edats i animals, des de bebès fins a ancians, i domina accents de totes les cultures.