gent i cavalls pano

Vols gaudir de la natura i fer salut? 

Vine a la Fundació Miranda per viure aquesta experiència, a la natura i entre cavalls lliures!

 

menjarRetir d’alimentació

Transición hacia una alimentacion consciente y saludable. Una vez aceptado cualquier cambio que te propongas, deberás experimentarlo para que éste se consolide y algo nuevo crezca en ti. Del 3 al 5 d’agost de 2018 al Pla de l’Orri Seu de la Fundació Miranda a l’Alt Berguedà.

pendent de noves dates
Llegada a las 17.00h
19h Presentación del programa
20h cena saludable

pendent de noves dates
9h desayuno saludable
10-12h “Nuestra Realidad Alimenticia” qué somos y qué necesitamos, alimentos y situación actual.
13h almuerzo saludable
14h “Encuentro con los Caballos” nútrete con su energía.
16:30h té matcha o infusión
17-19h “Claves para una nutrición saludable” que pasos seguir, herramientas y transición.
19h “Baño de Gongs” nutre tu mente y tu esencia.
20h cena saludable

pendent de noves dates
9h desayuno saludable
11h Dudas y cuestiones.
12h “Baño de Gongs” nutre tu mente y tu esencia.
13h almuerzo saludable
15h “Encuentro con los Caballos” observa la naturaleza.
17h fin del encuentro

Preu del taller per persona: 250 €


 

fulla

Constel·lacions sistèmiques amb cavalls en llibertat

Tres dies per tenir cura de tu entre cavalls lliures. Vine a un paradís de natura i gaudeix de passejades pel bosc. 

 

 

  • Disfruta de la presència dels cavalls en plenitud. 
  • Descobreix menjar saludable i deliciós. 
  • Connecta emoció-cos-respiració, allibera’t i reforça’t amb constel·lacions sistèmiques amb cavalls. 
  • Aprèn a controlar la veu amb el mètode FitzmaurIce Voicework ©
  • Disfruta d’un temps per a tu en un indret excepcional de natura que t’omplirà d’energia i de vida.

pendent de noves dates

Preu del taller per persona: 275 €

Opcions per dormir
Sala compartida o tipi (tenda india de 8 places) a l’espai de la Fundació (inclòs en el preu de l’activitat). Habitació individual o doble al Refugi de Sant Romà de la Clusa (preu a part).


Docents:

nature2Rosa Galindo Sole: Presidenta de la Fundació Miranda i Co-fundadora d’Eòlia Escola Superior d’Art Dramàtic de Barcelona, actriu i cantant en actiu (ha treballat amb directors com Josep Maria Flotats, Mario Gas, Calixte Bieito, Sergi Belbel, Joan Lluís Bozzo i ha protagonitzat diversos musicals de Dagoll Dagom). Actualment interpreta La Maternitat d’Elna (basat en el llibre d’Assumpta Montellà amb dramatúrgia de Pablo Ley i direcció de Josep Galindo) Formada com a professora de Fitzmaurice Voicework i com a professora de Kundalini Ioga(practicant també de Hatha Ioga), la Rosa es forma en l’actualitat amb Sergi Aynó en la consciència i la responsabilitat sobre la pròpia energia.També s’ha apropat a diverses metodologies terapèutiques del cant i de la respiració, la Tècnica Alexander, les Constel.lacions familiars, i la Bioenergètica. Responsable de Teatre sense Límits®, projecte que aplica el teatre com a mitjà terapèutic, de desenvolupament personal i d’habilitats socials La connexió amb la terra li ve de la seva àvia Nati i dels seus avantpassats que eren “labradores” en un poblet del Pirineu d’Hosca. De l’altra àvia, la Pepita, ha recuperat l’amor per la cuina. S’ha format en alimentació i cuina Bioenergètica amb Montse Bradford i ha estat alumna del cuiner Bernard Benbassat, amb qui refina el seu aprenentatge i connecta cuina i nutrició amb sensibilitat i creativitat.
Anna Álvarez Crispi: Coach Sistèmic Transaccional. Formadora assistida amb cavalls. Facilitadora de constel·lacions sistèmiques assistides amb cavalls. Infermera i Kinesióloga. Des del 2002 participo com a docent en el Postgrau en “Educació Emocional i Benestar” de la “Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona”, i actualment als programes de Barcelona Activa sobre “Empatia”. La meva passió per la naturalesa i els animals, i el meu interès per unir la salut i el benestar a això, m’han portat a conèixer i experimentar diferents eines enfocades al desenvolupament humà, contemplant tant la faceta personal com la professional. Realitzant cursos de coaching i formació assistida amb cavalls vaig descobrir aquest enorme potencial de resposta dels cavalls al seu entorn i als nostres estímuls. D’aquí a pensar que podrien funcionar, com a representants en les constel·lacions, va anar solament un pas. Sempre que veig als cavalls respondre en una constel·lació se m’obren més preguntes que respostes, però en aquest instant, no puc deixar de percebre que “tots” estem units per un teixit connectiu i que som “afectats”, no solament per les nostres accions sinó també per les nostres intencions i nostre sentir. Això pot ser al mateix temps aterridor o la gran esperança que una altra forma de relacionar-nos, més respectuosa, amorosa i pacifica és possible des de l’instant present! Més informació al web personal

Imatges de Constel·lacions al Parc del Garraf.

Taller al Parc del Garraf.

logo cultura i natura web

Demana’ns més informació dels tallers d’Eòlia Cultura i Natura!

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)Si vols participar en els tallers envia un mail a cavalls@fundaciomiranda.org . Inscrivint-te en aquest taller estàs contribuïnt amb una donació a la Fundació Miranda.

 

Com arribar al Pla de l’Orri?