Descripció del projecte

Marc Pociello fa de la Guineu i el Rei a “El Petit Príncep” el Musical d’Àngel Làtzer i Manu Guix.  Al teatre Barts de Barcelona.

En Marc Pociello serà la Guineu, que ensenya al Petit Príncep a no jutjar les persones per la seva aparença física sinó pel valor de la seva mentalitat i pel que són a la vida. És qui li ensenya l’essència però també les dificultats i els costos de l’amistat.

A més, farà de Fanaler, una feina dura i sense repòs perquè els dies al seu planeta només duren un minut, i de Bevedor, un home que beu molt i sempre està borratxo. Amb ell comprovarem com els adults, a vegades, tenen comportaments que els porten a repetir els mateixos actes sense adonar-se’n.

En Marc també s’encarregarà del personatge del Rei, un monarca comprensiu, capaç de saber que les ordres no es poden complir sempre, així que ordena en funció del que és possible i raonable complir. Ah! I també farà d’Eco! El murri retorn de veu que, des d’una muntanya ben alta, fa parar boig el nostre Petit Príncep!