Formació intensiva durant el curs 2018-19

Cursos intensius de pràctiques de doblatge en un estudi professional. L’objectiu dels cursos és capacitar a l’actor en l’art del doblatge, tant des del punt de vista artístic com tècnic. Es fa una immersió pràctica en conceptes com l’articulació vocal, la sincronia labial, la rapidesa i versatilitat davant del micròfon de doblatge, l’ajust de guions, el ritme i l’emoció dramàtica dels actors originals de la pantalla, la memòria instantània… Es fan pràctiques amb takes (unitats de doblatge) en papers de comèdia, dramàtics, dibuixos animats, telesèries, documentals…

Per la seva especificitat, el nombre d’alumnes en el grups és reduït. Les pràctiques es realitzen a CYO Studios (C/Sant Eusebi 3 baixos).

CURSOS INTENSIUS DURANT L’ANY:

ADULTS

 • Del 21 de gener al 25 de febrer de 2020.    NOU GRUP
  Els dimarts de 18h a 20h. 6 dies a CYO Studios
  Els dies 21-01, 28-01, 04-02, 11-02, 18-02 i 25-02. 6 dies en CYO Studios
 • Del 24 d’octubre al 28 de novembre de 2019.   GRUP COMPLET
  Els dijous de 18h a 20h. 6 dies en CYO Studios
  Els dies 24-10, 31-10, 07-11, 14-11, 21-11 i 28-11. 6 dies en CYO Studios

NENS i JOVES  de 10-16 anys

 • Pendent de noves dates
  Els dimecres de 17h a 18.30h. 6 dies en CYO Studios

 

Professora: Montse Miralles, actriu i directora de doblatge.

curs-doblatge-eolia

MONTSE MIRALLES

Montse-MirallesCom a actriu de doblatge, ha posat veu a, entre altres, Claudia Cardinale, Olivia de Havilland, Ingrid Bergman, Sophia Loren, Candice Bergen, Natalie Wood, Stefania Sandrelli, Yelena Safonova, Marilyn Monroe, Sally Field, Lauren Bacall, Victòria Principal, Kim Novak, Goldie Hawn, Katlin Turner, Kim Bassinger, Barbra Streisand, Madonna, Helen Hunt, Andrea Ferreol, Ava Gardner o Brooke Shields.

Ha dirigit doblatges de películ·les i sèries com El Padrí, Casablanca, El somni etern, El tall de la navalla, Amarcord, El complot dels anells, La meva rateta, Laura, La teranyina, Si te dicen que caí, Luces y sombras, Què me dices Mari Pili?,  La punyalada, Set núvies per a set germans, Requiem per un camperol, Susana, Lolita, Malcom X, Sissi, El viatge de Chihiro; La Mari. El millor que li pot passar a un croissant, La reina Margot, Star Trek Voyager, etc.


Més informació i contacte eolia@eolia.cat 

Descarrega’t aquí el FULL D’INSCRIPCIÓ 

apunta't-hi!

Vols rebre informació sobre els cursos de doblatge?