Curs destinat a totes aquelles persones interessades a millorar, per necessitats professionals o personals, la seva comunicació verbal i corporal en l’execució de discursos, negociacions o altre tipus de presentacions orals.

Aplicarem tècniques d’interpretació per treballar diferents aspectes de la comunicació: la por escènica, la naturalitat, els bloqueigs corporals, la manca de musicalitat o ritme, la creativitat i la convicció.

novetat

NIVELL 2

4 dilluns d’octubre (8, 15, 22 i 29)
De 19.30h a 21.30h

Preu: 125€ (110€ alumnes d’Eòlia)


NIVELL 1:

4 dilluns de novembre (5, 12, 19 i 26 )
De 19.30h a 21.30h

Preu: 125€ (110€ alumnes d’Eòlia)

Vols rebre informació sobre el cursos intensius organitzats a Eòlia? Deixa’ns el teu correu!Els teus interessos:

Intensius per a adults
Interpretació
Direcció i Dramatúrgia
Cant i veu
Dansa i treball corporal

Contacta amb nosaltres:
eolia@eolia.cat
933 192 397
c/Casp 82, Barcelona

DOCENTS:

rosa-galindo-rdRosa Galindo

Actriu i cantant. Ha treballat amb els directors més prestigiosos del panorama teatral català desenvolupant la seva carrera com a intèrpret de teatre musical. Cofundadora i codirectora d’Eòlia i de la Fundació Miranda. Professora associada de Fitzmaurice Voicework©. Interessada i apassionada per la connexió veu-cos-emoció, la connexió amb la natura, la comunicació humana i entre espècies.

alex-manas-rdÀlex Mañas

Autor i director de teatre. Llicenciat en Dret per la UB, postgrau de direcció d’actors a l’URL. Ha sigut professor de comunicació al Col·legi d’Advocats de Barcelona i des de 2006 ho és de metges i professionals relacionats amb la bioquímica per a la Fundació Dr Antoni Esteve. Ha impartit classes de Guió Cinematogràfic a la Facultat de Publicitat i Relacions Públiques de la UPF i ha treballat en seminaris de redacció i presentació d’articles científics a la facultat de Ciències de la Salut de la UPF.

Dansa 2