Formació integral i personalitzada del cantant. Treball enfocat a trobar i entrenar la pròpia veu tot ultilitzant les nostres habilitats fisiques i mentals naturals i a partir d’elles adquirir-ne de noves, per tal de poder interpretar amb la màxima qualitat qualsevol fragment de música vocal. Tot això passarà a través d’una relació harmónica entre el moviment del cos que produeix la millor veu i  al mateix temps es coordina amb la música i la interpretació.

PROPERES MASTERCLASS

Dissabtes de 10h a 15h els dies 3 de juny i 17 de juny de 2017. Concert Final: dijous 29 de juny de 2017 a les 20.30h a Espai 11 

 

“Canta en moviment” amb Anna Feu. Cant particular.

La soprano i pedagoga Anna Feu utilitza el mètode “canta en moviment” per tal de trobar l’emissió de la veu cantada pròpia de cada persona més senzilla, bella i flexible a través del moviment natural del seu cos. Tot això s’aplicarà a través d’aquest moviment corporal propi de cadascú al seu desenvolupament vocal- musical  i artístic al mateix temps. Mes informació a annafeu.com.

MASTERCLASS COL·LECTIVES

Es desenvoluparà el repertori treballat en les classes individuals de cant davant els altres alumnes, amb la professora Anna Feu, la pianista Akiko Nomoto i el coach teatral conjuntament, tot fent atenció a la prestació vocal, corporal, l’estil del fragment, la teatralitat, la veracitat i la seguretat a l’escenari.
Més informació

Masterclass amb grans mestres 2017


 Professorat deparatment Eòlia Lírics

12S234

Anna Feu
Cantant i pedagoga. Treballa amb alumnes d’arreu del món. Imparteix classes a Colombia, França i Catalunya.

12S234

Akiko Nomoto
Pianista.

12S234Luc Olivier Sánchez
Pianista.

12S234Marta Fiol
Cantant lírica i musicoterapeuta, és professora certificada de Fitzmaurice Voicework®.

12S234Joey Bates
Master Teacher de Fitzmaurice Voicework®, director d’orquestra i director musical, i també vocal coach.
alavedra_elesJesús Fernández
Actor, cantant i director teatral.