Un monòleg és, probablement, l’acte escènic comunicatiu més complex. Ja sigui per a un espectacle, per a un càsting, per al cinema o per a pujar en solitari dalt d’un escenari cal tenir en compte una sèrie de factors que poden convertir un text escrit en un veritable acte de comunicació. Treballarem el monòleg a partir del propi impuls creatiu i intentarem afinar-ne el contingut i la teva habilitat interpretativa. Explorarem la possibilitat de crear un “present nou”, una realitat inesperada i plena de canvis a partir d’un viatge energètic i de la imaginació que et posi a prova a tu mateix com a intèrpret.

Curs intensiu amb Josep Galindo, director de teatre.

Del 20 al 24 de juliol, de 19 a 22h
Preu: 195€ (alumnes d’Eòlia, 180€).
Total hores: 15h

josep-galindoJOSEP GALINDO: Nascut a Barcelona, és llicenciat en Filologia Anglesa per la Universitat de Barcelona. Actualment és director d’Eòlia (Escola Superior d’Art Dramàtic). També és professor de direcció d’actors a la Universitat Blanquerna des de 2006, i co-fundador de la Companyia Projecte Galilei (2008). La seva experiència professional abarca diverses disciplines i àrees en el terreny creatiu, com la direcció teatral, la dramatúrgia, la traducció i la pedagogia. Entre els seus treballs més destacats com a director teatral trobem: LA MATERNITAT D’ELNA (2008-2012), LA RUTA BLAVA (2009), ALÍCIA JA NO VIU AQUÍ (2009), LA BELLA DORMENT (2010), tots ells espectacles de Projecte Galilei. També ha fet la direcció en alemany dels espectacles ABANS/DESPRÉS de Ronald Shimmlepfennig (2012), ANTIGONE de Sòfocles (2011) i DAS GESTELL de Soeren Voima (2011), tots ells estrenats a Alemanya.

Actualment, dirigeix “Digue’m la veritat“, òpera prima de la Companyia Eòlia. S’estrenarà el 14 de juliol en el Festival Grec de Barcelona.

Més cursos intensius d’estiu: teatre, cant i veu, cinema, cos i moviment.