Es treballarà durant dos dissabtes al mes (o més segons el nombre d’alumnes inscrits) el repertori que s’ha preparat en les classes individuals de cant davant els altres alumnes, amb la professora Anna Feu, la pianista Akiko Nomoto i el coach teatral conjuntament, tot fent atenció a la prestació  vocal, corporal, l’estil del fragment, la teatralitat i veracitat, i la seguretat a l’escenari.

Es faran duets, trios i quartets amb els cantants que participin en la Masterclass, així com gravacions de vídeo i àudio per observar i comentar tots aquests aspectes i la seva evolució al llarg del curs. Els alumnes treballaran en dos grups alterns al mateix temps, un grup ho farà tot posant l’atenció en l’expressió teatral en una aula amb el coach teatral* del trimestre i l’altre ho fa també tot treballant la vocalitat i música amb Anna Feu i Akiko Nomoto i a mig matí s’intercanviaran. Al final de cada trimestre es farà un concert mostra de tot el treball fet.

Professorat:

Anna Feu (coach vocal), Akiko Nomoto (piano), Marta Fiol (coach teatral) i Jesús Fernández (coach teatral)

Dates i horaris 2018:

Dissabtes
3 de març de 10h a 15h
10 de març màster-concert coach teatral Marta Fiol de 10h a 13.30h i 13.30h Concert Final

Opció d’apuntar-se a les Masterclass soltes.

La Masterclass també està oberta a cantants externs a l’escola i també a familiars o amics a nivell d’oient i de forma gratuïta.

La durada definitiva de la Masterclass dependrà del nombre d’alumnes inscrits en cada sessió i s’haurà de fer amb antel·lació la darrera setmana del mes anterior com a tard.

Vols rebre informació sobre les activitats organitzades pel Departament de Cant Líric? Deixa’ns el teu correu!

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)Contacta amb nosaltres:
eolia@eolia.cat
933 192 397
c/Casp 82, Barcelona