Eòlia planteja una immersió creativa a Atenes conjuntament amb alumnes de Blanquerna on treballarem amb l’objectiu de fer cooperació internacional, treball de recerca i generar contingut de creació que replantegi la visió de la crisi dels refugiats de Grècia i que tingui un retorn per als col.lectius amb els que estarem amb contacte directe.

Aquesta immersió en terreny serà el punt de partida per desenvolupar un treball de creació conjunta entre alumnes del Grau de Comunicació Audiovisual de Blanquerna i del Grau d’Art Dramàtic d’Eòlia Esad amb l’objectiu de desenvolupar peces de creació per donar veu a tot el que està succeint.

Viatjarem a Grècia on es troben milers de persones desplaçades que han fugit de països en conflicte i han decidit establir-se en edificis abandonats situats al centre d’Atenes. Visitarem els squats del barri d’Exarchia habitats per refugiats i anirem a les institucions que donen servei a aquestes persones.

Una oportunitat de creixement personal i professional de caràcter social, multicultural i multidisciplinari en l’àmbit de la creativitat.

El WORKSHOP va dirigit als alumnes de 2n, 3r i 4t d’ESAD i de la Formació Lliure i als exalumnes graduats d’Eòlia.

El workshop inclou: formació + sessions de treball prèvies i durant el viatge + allotjament a Atenes + presentació final dels resultats

Cost del workshop: 380 € + vol

T’esperem a la reunió informativa que es farà el proper:

DIA 11 DE GENER A LES 15H A L’AULA BIBLIOTECA

El Workshop consisteix en:

SESSIONS PRÈVIES A LA IMMERSIÓ A ATENES
23 de març i 06 d’Abril de 2019

INTENSIU A GRÈCIA

Del 15 al 21 d’abril de 2019 Atenes

SESSIÓ POSTERIOR A LA IMMERSIÓ A ATENES
Data i lloc a concretar

PRESENTACIÓ DELS RESULTATS DEL WORKSHOP
Maig de 2019. Data i lloc a concretar

Per a més informació contacta per mail a info@ojalaprojects.com o visita la web www.ojalaprojects.com

Imatges de Grècia

*Els Squats d’Atenes són edificis abandonats que han sigut ocupats per refugiats i, a diferència dels caps, es situen al centre de la ciutats i són autogestionats pels propis refugiats.

Fotografies de Dario Mitidieri, Alícia Verdés i Anaïs Esmerado.