fitzmaurice-voicework

Descobrint la pròpia Veu: BASES DE FITZMAURICE VOICEWORK®

L’objectiu d’aquest curs és el d’alliberar la veu natural mitjançant una sèrie d’exercicis específics que permeten traspassar i canviar la memòria muscular,  localitzant tensions existents en el cos, patrons vocals i personals, i la seva incidència en la veu. S’encoratjarà i acompanyarà els estudiants en el descobriment i l’exploració de la seva pròpia veu, ampliant la seva capacitat d’expressar amb claredat allò que es sent/pensa en cada moment i situació.

Del 12 de febrer al 22 de juny de 2018
Dijous d’11h a 13h 

 

Dicció catalana

Treball específic grupal de dicció i articulació de la llengua catalana. Preparació i entrenament articulatori per a millorar la claredat de la parla.  Lectura dramatitzada de textos  i exploració de la substància dels sons (valor expressiu de les vocals i valor plàstic de les consonants) i la dels continguts del text. Jocs teatrals per a fomentar el gust per la parla i la connexió emocional amb textos dramàtics d’estils diversos.

Del 12 de febrer al 22 de juny de 2018
Dijous d’11h a 13h o dijous de 20h a 22h

 

 

Dicció castellana

Treball específic grupal de dicció i articulació de la llengua castellana. Preparació i entrenament articulatori per a millorar la claredat de la parla.  Lectura dramatitzada de textos  i exploració de la substància dels sons (valor expressiu de les vocals i valor plàstic de les consonants) i la dels continguts del text. Jocs teatrals per a fomentar el gust per la parla i la connexió emocional amb textos dramàtics d’estils diversos.

Del 12 de febrer al 22 de juny de 2018
Dilluns de 9.30h a 11h o dimecres de 17.30h a 19h

 

Més informació i inscripcions a eolia@eolia.cat

 

Veu, Impuls i Text: FITZMAURICE VOICEWORK aplicat al treball d’escenes

En aquest curs s’aprofundirà en el treball amb la pròpia veu i la relació cos-respiració-veu, així com en l’aplicació de les tècniques de respiració intercostal i l’ús del múscul abdominal transvers en el treball amb textos dramàtics i cançons. L’objectiu és el de consolidar un bon ús de la pròpia veu i el desenvolupament de les seves qualitats expressives.

Del 18 de setembre al 9 de febrer de 2018
Dilluns de 9.30h a 11h o dimecres de 17.30h a 19h

 

Vols rebre informació sobre les activitats relacionades amb l’expressió oral organitzades al llarg del curs? Deixa’ns el teu correu!

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)