En aquest curs muntarem les millors escenes de les pel·lícules “Dirty Dancing i “La La Land”. Vine a ballar i cantar amb Marco Areddu i Jone Arteagoitia.

En aquest curs treballarem paral·lelament musicals tant de La La Land (“Another day of sun”, “Someone in the crowd”, “City of Stars”, “Start a fire”) com de Dirty Dancing (“The time of my life”, “Be my baby”, “Hungry eyes”, “Do you love me”).

La part coreogràfica de les escenes musicals les treballarem amb Marco Areddu i la tècnica vocal i interpretació amb Jone Arteagoitia. Es realitzarà un treball intensiu, passant pels estils musicals que ens proporciona l’ampli material de les dues pel·lícules.

Del 2 al 13 de juliol de 2018

De 16h a 19h

Preu: 365€ (335€ alumnes d’Eòlia)

Ballarí i coreògraf professional. Relacions públiques d’esdeveniments. Formació: 1995-96: Curs social-formatiu a l’escola de ball “New Dance” de Sàsser. 1997-98: Curs de mecàniques del cos aplicat al ball llatino-estàndard (Ball de competició). 1997: Finalista al campionat regional i segon classificat al campionat italià, categoria: Adult llatí. 1998-99: Curs de psicologia del ball. Estudi tècnic del ball amb professionals, entre ells Barbra Ambroz, Mauro Vispi i Sergio Cogno. 2000-03: Titulació d’Animador turístic. Feines en diversos resort a la Costa Esmeralda i a Rimini-Riccione (nord d’Itàlia). 2001: Queda entre els 7 primers del rànquing italià, categoria: Adult, modalitat: Llatí. 2004: Coreògraf d’espectacles benèfics a residències amb finalitat terapèutica. 2005: Coreògraf i ballarí de salsa i llatí a la discoteca de Porto Cervo: Cactus Cafè. Des de 2006, a Barcelona, coreògraf i professor de ball al curs de Balls de Saló i Salsa de l’escola Eòlia. Professor de l’acadèmia “Club de Baile Deportivo Rosemeri” en la modalitat estàndard-llatí, tècnica de ball social i de competició: salsa i ritmes caribenys. Primer curs de Dancing samesex a Barcelona. Projecte obert a l’ensenyament de ball de saló entre parelles del mateix sexe. 2007-08: Cursos intensius a Eòlia en col·laboració amb Ludàlia amb finalitat educatiu-terapèutica amb joves discapacitats físicament i psicològica. 2009: Director i organitzador del “Taller coreogràfic d’escenes de ball de cinema” a Eòlia. Des de 1995 i avui continua estudiant les dinàmiques de ball amb professionals internacionals com Karina Rubio i Ekatarina Vaganova. Ha representat a Itàlia i Espanya en moltes competicions nacionals i internacionals.
Actriu i cantant. Neix a Bilbao l’any 1990. Als vuit anys comença la seva formació de violí al Conservatori Juan Crisóstomo d’Arriaga i, més tard, la compagina amb classes de cant líric. Dos anys després decideix iniciar la seva formació en art dramàtic i es decanta pel teatre físic (teatre Katahkali) a l’escola d’arts escèniques i visuals de Bilbao. Als divuit anys es trasllada a Barcelona per estudiar Podologia a l’Universitat de Barcelona. Després de graduar-se, decideix reprendre els seus estudis  d’interpretació a l’ESAD Eòlia cursant la formació en teatre musical. Paral·lelament participa en curtmetratges de productores com FilmLaburra o Shortime en la dramedia musical “The Voids”. Forma part de formacions corals com el Cor de la Universitat de Barcelona, Cor de musicals d’Eòlia i Testimony Gospel Singers. És integrant del grup de música country Boots On Road i ha treballat en dues campanyes publicitàries de la marca de moda Carolina Herrera. Actualment actua a l’obra “La casa de Bernarda Alba” de la companyia La Casa de Lorca, programat a la sala Porta 4 de Barcelona.

Vols rebre informació sobre el cursos intensius organitzats a Eòlia? Deixa’ns el teu correu!Els teus interessos:

Intensius per a adults
Interpretació
Direcció i Dramatúrgia
Cant i veu
Dansa i treball corporal

Contacta amb nosaltres:
eolia@eolia.cat
933 192 397
c/Casp 82, Barcelona