Treball d’escenes a partir de textos de Samuel Beckett i Harold Pinter. Energia i comunicació. Connexió amb el grup i connexió amb l’exterior. Exploració de la tensió escènica en relació al conflicte. Descobriment de l’acció en el text. Exploració del subtext. Cal fer entrevista per accedir al curs.

Del 30 d’octubre al 16 de febrer

Grup matí: dilluns i dimecres d’11h a 14h amb Marilia Samper
Grup tarda: dimarts i dijous de 19h a 22h amb Carla Torres

 

Marilia Samper

Llicenciada en Direcció i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona, amb estudis d’Interpretació a l’Instituto del Teatro de Sevilla. Es allà on s’inicia en el món de l’espectacle, formant part d’algunes companyies andaluses, com Viento Sur Teatro, Teatro Sintético, La Matrona i el Centro Andaluz de Teatro. Alguns dels seus textos teatrals són 405, accèssit del Premio Miguel Romero Esteo i del Premio Nacional Marqués de Bradomín 2001; Menú del dia, accèssit del Premio Miguel Romero Esteo i del Premio Nacional Marqués de Bradomín 2002; La orilla perra del mundo (escrit amb cinc joves autors, sota la coordinació de José Sanchis Sinisterra); Mensaje i Algo salvaje, encara inèdits; Otelo -Blowin in the wind-, versió del text de Shakespeare per a cinc actors i una cançó de Bob Dylan; Un verdadero Cowboy, Premi Ciutat de València 2006 i Premi Carlos Carvalho del VI Concurs Nacional de Dramatúrgia de Porto alegre, Brasil; i F3dra, pleasure and pain, estrenat el 2011 a la Sala Beckett.

CARLA TORRES RODONA webCarla Torres

Formada en interpretació, dramatúrgia i direcció escènica amb, entre altres, Javier Daulte, Gabriela Izcovitz, Victoria Szpunberg, Rafael Spregelburd, Carles Batlle, Xavier Albertí o Pau Miró. Estudis en dansa contemporània i flamenca. Com a actriu ha participat en diversos espectacles, entre d’altres: Mag Lari i Secundina (direcció de Mag Lari), La voz humana (direcció Rafael Galán), Caballito del diablo (direcció Marc Martínez), En conserva (dir. Marta Buchaca), The little Jesus (dir. Alícia Gorina). Com a autora, ha escrit diversos textos teatrals, destacant els de Sota zero, Gàbies i L’Efecte Perfecte.

Vols rebre informació sobre el cursos intensius organitzats a Eòlia? Deixa’ns el teu correu!Els teus interessos:

Intensius per a adults
Interpretació
Direcció i Dramatúrgia
Cant i veu
Dansa i treball corporal

Contacta amb nosaltres:
eolia@eolia.cat
933 192 397
c/Casp 82, Barcelona