PROGRAMES I INTERCANVIS (oberts a tots els alumnes d’Eòlia)

A nivell internacional, alumnes d’Eòlia tant d’ESAD com de Escola Lliure i el Planter han estudiat durant l’estiu o després d’Eòlia a centres com ara la Stella Adler Studio of Acting (New York), HB Studio (New York).

Eòlia també ha donat la possibilitat als alumnes a participar en festivals (com ara el Fringe Festival d’Edimburg) de teatre amb projectes propis dels nostres alumnes.

Els alumnes d’Eòlia ESAD tindran opcions per estudiar a l’estranger a partir de segon o tercer curs, i podran optar per estudiar un semestre o un any i/o un estiu.

Semestre i any acadèmic

Entre altres centres, els nostres alumnes tenen l’oportunitat d’optar per varies places per estudiar un semestre o un any d’interpretació o direcció i dramatúrgia en anglès a l’Universitat d’Illinois (Chicago), Rose Bruford College (Sidcup, Londres, al Regne Unit), i en alemany a Die Akademie für Darstellende Kunst Baden-Württemberg (Ludwigsburg, Alemanya).

Seguim buscant la possibilitat d’establir ponts amb altres escoles a Italia (en italià), França o Belgica (en francès), i possiblement a Copenhagen (en anglès), entre d’altres, per poder donar més opcions.

Per veure més informació sobre tots aquests programes, les convocatòries i altres detalls, podeu fer clic aquí i anar a Mobilitat Internacional. (http://www.eolia.cat/oferta-formativa/esad/ )

 


 

PREPARACIÓ PER ALS ESTUDIS O TREBALL A L’ESTRANGER

  • Línia en anglès per als alumnes de 3r ESAD. Els alumnes de 3r ESAD poden optar per cursar un total de 5 assignatures de tercer curs en anglès: Sistemes d’interpretació 5&6, Expressió oral i dicció 5&6, i Entrenament corporal 3. Així, el centre vol donar els nostres alumnes interessats a estudiar i/o treballar a l’estranger l’oportunitat de treballar ja directament en anglès i així preparar-se millor per la mobilitat que escullin. També tenen l’oportunitat de compartir les classes amb l’alumnat estranger que està de visita a Eòlia el segon semestre (entre 4-8 alumnes cada any), donant-los una oportunitat única per conèixer altres maneres de fer teatre d’arreu del món aquí a Eòlia.

 


 

EQUIP PERMANENT DE L’ÀREA DE MOBILITAT INTERNACIONAL

Coordinador de la qualitat: Pere Sagristà-Ollé pere@eolia.cat
Codirecció pedagògica: Josep Galindo international@eolia.cat
Gestions (Secretaria acadèmica): Joan Vall  eolia@eolia.cat
Gestió acadèmica: Carolina Llacher gestioacademica@eolia.cat