social
DEP. EÒLIA LÍRICS · CURS 14/15

PROGRAMA MASTERCLASSES
XAVIER ALBERTÍ. Director d'escena, dramaturg, músic i pedagog. Novembre 2014 i gener 2015

Curs de Coaching actoral per a cantants.
Una peça i un concertant.

Dates: 30 de novembre de 2014, 9 i 10 de gener de 2015.
Horaris: matí (10-14h) i tarda (16-20.30h)
Concert final: Dissabte 10 de gener a les 21h

Alumnes actius
Curs complet: 345 euros
Curs parcial: 265 euros

Alumnes oients.
Curs complet: 90 euros    
Una sesió:  35 euros (1 dia) i 20 euros (mig dia)

Xavier Albertí: Director d'escena, dramaturg, músic i pedagog. En la seva tasca com a director escènic ha dirigit més de 70 espectacles, destacant en una doble vessant: el seu compromís amb l'escriptura contemporània i la seva reivindicació d'un teatre musical respectuós amb les nostres arrels culturals. En l'àmbit del teatre líric ha dirigit tant repertori (Simon Bocanegra, Carmen, Marina,etc) com òpera contemporània (García-Demestres, Rodriguez-Picó, Xavier Benguerel,etc). És professor de teoria de la Direcció Escènica i de Dramatúrgia a l'Institut del Teatre. És membre del Consell Assessor del Gran Teatre del Liceu de Barcelona i actual director artístic del TNC.

FORMAT DE LES MASTERCLASSES

El treball serà en forma de Masterclass. Cada alumne matriculat treballarà davant dels altres tantes vegades com sessions hagi contractat, i en uns horaris estipulats per la organització del curs. És important assistir a la resta de les classes per comprendre el mètode i els seus resultats immediats. Per tant, s’entén que tots els alumnes actius poden assistir a tot el curs en concepte d'oients.

Tots els alumnes actius que hagin contractat un mínim de 2 sessions poden participar al concert final, tanmateix la tria d’obres i intèrprets del concert de cloenda els decidirà el professor.

Tots els alumnes hauran de preparar prèviament una o més peces per tal de poder treballar amb comoditat i llibertat durant el curs. Les peces escollides s’haurà de comunicar abans del començament del curs a l’organització per tal de fer-lo conèixer amb antelació al pianista i al professor.

Tots els alumnes actius tenen una sessió de treball individual del repertori del curs amb el pianista, en un horari que acordaran amb ell (de temps proporcional al nombre de sessions contractades).

Preus oients:  90€ (cada masterclass) – 35€ (1 dia) – 20€ (mig dia)

 

INSCRIPCIONS:
Envieu un mail a eolia@eolia.cat o truqueu al 93 319 23 97
*Consulteu descomptes si feu les 3 Masterclasses

C/Casp 82, baixos 08010 Barcelona - Tel.: 93 319 23 97 eolia@eolia.cat - www.eolia.cat