És un curs intensiu en format de cap de setmana a la Seu de la Fundació Miranda al Pla de l’Orri, vivint entre cavalls lliures. En l’entrenament, posarem el focus d’atenció en el cos, la veu i les emocions.

Del 22 al 25 d’agost
Nivell bàsic.
Preu: 375€

En què consisteix el taller?

És un curs intensiu en format de cap de setmana a l’alta muntanya, a la Seu de la Fundació Miranda al Pla de l’Orri, un emplaçament idíl·lic a l’Alt Berguedà, vivint entre cavalls lliures, on també podràs relaxar-te, passejar, contemplar la natura, el silenci, i el magnífic cel estrellat a les nits netes de tota contaminació. Connectant amb la vida!
En l’entrenament, posarem el focus d’atenció en el cos, la veu i les emocions com a eina indispensable per a l’entrenament actoral. Partirem d’exercicis d’escalfament i de presa de consciència, i seguirem amb improvisacions molt acotades per treballar conceptes com “l ’aquí i ara”, “confiança”, “treballar amb l’altre”, “compromís” entre d’altres.
Sempre, això sí, prenent la interpretació com un joc. És un treball en equip, però alhora és un treball individual perquè cada persona fa el seu propi recorregut. No es munta cap escena, el que és verdaderament important és l’evolució de l’alumne i els coneixements que va adquirint.

Programa:

 • Dijous 22 d’agost
  Tarda: Arribada al Bar Marieta a St.Julià de Cerdanyola i pujada cap al Pla de l’Orri.
 • Divendres 23 d’agost :
  Matí: Entrenament actoral.
  Tarda: Presentació de la Fundació Miranda. El perquè d’un taller de teatre entre cavalls lliures.
 • Dissabte 24 d’agost :
  Matí: Entrenament actoral.
  Tarda: Caminada fins anar a trobar els cavalls. Explicació etologia i vida dels cavalls en llibertat, el seu benestar i les seves característiques. El cavall com a ésser sensible, sensitiu i magnètic.
 • Diumenge 25 d’agost :
  Matí: Entrenament actoral
  Estona per recollir abans del dinar de cloenda.

Aquesta activitat forma part de Teatre i Natura de la Fundació Miranda on conflueixen les tres àrees de treball: cavalls, persones, natura i cultura.

Docents:

David Vert es va formar al Col·legi de Teatre de Barcelona. Va estudiar el recorregut complet compaginant el Mètode Lecoq i Mètode Stanislavski. Va ampliar els seus estudis al laboratori d’interpretació de Txiki Berraondo i Manuel Lillo; i, a Buenos Aires (Argentina) amb Javier Daulte, Gabriela Izcovich i Ricardo Bartís. En Teatre ha treballat amb directors com Javier Daulte, Carlota Subirós, Carme Portacelli, Joan Ollé, Oriol Broggi, Ferran Utzet, Jordi Casanovas o Mario Gas, en obres com E ls estiuejants ; Calígula ; Hamlet ; El rei Lear ; Estricta vigilància ; Traduccions (Translations). Entre els anys 2009 i 2013 forma part de la Companyia T6 (Teatre Nacional de Catalunya) amb la qual ha estrenat 12 obres d’autors contemporanis. En TV, ha treballat en un personatge fixe a la sèrie Si no t’hagués conegut; ha participat en capitulars de sèries com Ventdelplà ; Mar de fons ; La Sagrada Família; Gavilanes ; Nit i Dia; en telefilms com IrisTv; Pepe Carvalho ; Olor de Colònia ; Vilafranca ; 13 dies d’Octubre. En Cinema ha participat en pel·lícules com Rec ; Diari d’una nimfòmana; Tres dies amb la família o La mosquitera.


Maurici Biosca és diplomat en Comunicació Integral. Responsable de comunicació de la Fundació Miranda. Com a actor va desenvolupar una llarga trajectòria essent co-fundador i membre de la Companyia d’humor PocaConya.

Cofundador de la Fundació Miranda el 2008 on conjuga les seves qualitats socials i de comunicador. Format en Etologia del cavall, Doma natural i monta conscient, amb mestres com Lucy Rees, Àngels Gol, Yuna Mc Lister, Brigit Remillon i Gloria Pullam.

 

.

.

Més informació i contacte a eolia@eolia.cat 

Descarrega’t aquí el FULL D’INSCRIPCIÓ dels cursos intensius del 2019


Vols rebre informació sobre el cursos intensius organitzats a Eòlia? Deixa’ns el teu correu!
Els teus interessos:

Intensius per a adults
Interpretació
Direcció i Dramatúrgia
Cant modern i Teatre musical
Cant líric
Doblatge
Dansa i treball corporal
Expressió oral i dicció

Contacta amb nosaltres:
eolia@eolia.cat
933 192 397
c/Casp 82, Barcelona