Fonaments del moviment

Es treballa bàsicament la consciència corporal.
L’atenció al cos, coneixement, integració de les diferents parts, l’exploració, la respiració, l’escolta, l’observació, etc.
Es proposen exercicis de gimnàstica suau, integrativa, aplicant diferents tècniques corporals, ja sigui individuals, per parelles o en grup.

Es treballarà l’alineació del cos, adreces, postures, i coneixement de l’ús corporal, expressió, presència en general.
També hi haurà proposades de jocs de moviment, conceptes de moviment, jocs, simples encadenaments, petites coreografies i improvisacions en moviment.

Del 7 d’octubre de 2019 al 19 de juny de 2020

Els dilluns i dimecres de 16h a 17.30h amb Cristina Lügstenmann i Mar Medina
Els dimarts i els divendres de 14.30h a 16h amb Cristina Lügstenmann i Èlia Genís


Balls de saló 

Vols aprendre a expressar els teus sentiments a través del ball? Vols aprendre a conèixer el teu cos i el concepte d’espai i moviment? Ets actor o artista de teatre musical i vols completar la teva formació de ball?

Ballar augmenta el teu potencial, agilitat i expressió corporal. Apunta’t a aquest curs de Balls de saló, Salsa, Bachata, Kisomba i Coreografies de musicals per a conèixer les eines bàsiques per moure’t a dalt d’un escenari!

Marco Areddu és coreògraf i professor de balls de saló i ritmes llatins. Ha representat Itàlia i Espanya en varis concursos a nivell nacional i internacional.

D’octubre de 2019 a juliol de 2020 amb Marco Areddu

Nivell iniciació:

  • Dimarts de 20h a 21h (Salsa i bachata)
  • Dijous de 20h a 21h (Balls de saló)

Nivell mig:

  • Dimarts de 21h a 22h (Salsa i bachata)
  • Dijous de 21h a 22h (Salsa i bachata)

Preus: 
Un dia a la setmana: 34€ al mes
Dos dies a la setmana: 59€ al mes.
Una classe solta: 10 €

Viewpoints 

Fer teatre és, entre d’altres coses, posar el cos a escena amb tota la càrrega expressiva i comunicativa que suposa aquesta decisió: un cos ubicat a l’espai ofert a la mirada de l’altre durant un temps ja és un transmissor. Existeix doncs una dramatúrgia que des de la fisicalitat considera el cos com a element essencial per a l’estructura i la composició. Un cos que funciona com a eix vertebrador de l’acció i que interactua mitjançant el moviment i la paraula.

Els Viewpoints, punts de vista escènics, ens ofereixen la possibilitat de comprendre i practicar aquest llenguatge, diferenciant aspectes que doten de sentit a l’acció en si mateixos. Qui actua desplega l’escolta i la capacitat de prendre decisions aquí i ara en relació a l’arquitectura, la topografia, la forma, el gest, el tempo, la duració, la repetició i la resposta kinestèsica.

Aquest treball està inspirat en els Viewpoints de la coreògrafa Marie Overlie que l’Anne Bogart i la seva companyia de teatre, SITI company, han portat al training de l’intèrpret i a la creació. És un curs essencialment pràctic, en format de laboratori d’improvisació, que vol obrir un espai de joc i intercanvi entre estudiants d’interpretació, de dramatúrgia i d’altres professionals de les arts escèniques.

Del 10 de febrer al 19 de juny de 2020

Dos horaris a escollir:
Matins: dimecres i divendres de 9.30h a 11h amb Teresa Garcia Valenzuela
Tardes: dimarts i dijous de 17.30h a 19h amb Mar Medina

Imatge de Dorothee Elfring


Dansa contemporània

L’objectiu principal d’aquests entrenaments és aconseguir un cos disponible, àgil i dúctil que pugui respondre a tots els reptes físics que l’escenari ens planteja. Aprofundir en el coneixement dels principis bàsics del moviment.

Treballar des de l’economia d’esforç. Desenvolupar l’expressivitat i la capacitat de memorització i improvisació ampliant el llenguatge corporal. Treballar la percepció i la projecció del cos a l’espai.

Del 16 de setembre de 2019 al 7 de febrer de 2020

Dos horaris a escollir:
Matins: dimecres i divendres de 9.30h a 11h amb Anna Rubirola
Tardes: dimarts i dijous de 17.30h a 19h amb Èlia Genís

dansa bn

Vols rebre informació sobre les activitats relacionades amb la dansa organitzades al llarg del curs? Deixa’ns el teu email!

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)
novetat

Vols provar una classe gratuïta de balls de saló i ritmes llatins? 

Envia un mail a eolia@eolia.cat trucan’s al 933 192 397 per apuntar-te!