Curs destinat a aquelles persones interessades a millorar, per necessitats personals o professionals, el seu lideratge natural i la seva comunicació verbal i corporal.

Proposarem la metodologia del coaching assistit amb cavalls, que permetrà identificar el lideratge natural, és a dir com influïm, de forma inequívoca, en l’entorn mitjançant el llenguatge no verbal. I com potenciar aquest lideratge per aconseguir objectius.

Utilitzarem tècniques teatrals i d’entrenament actoral per connectar amb allò que desitgem comunicar, de manera profunda i autèntica, per ser capaces de permetre la nostra expressió fluïda i plena, capaç de tocar i de transformar a l’altre.

Un treball que ens fa lliures i ens apropia en la nostra comunicació.

Jornades impartides per Anna Álvarez i Rosa Galindo al Parc del Garraf / Casa de colònies Can Grau.

IMG_2786

Proposem 2 tallers de Comunicació i Lideratge amb cavalls:

El taller es realitzarà en jornada d’un dia de 10h a 17h els dies:

De 10h a 14h: benvinguda i jocs d’ATB (Awareness through the body) per potenciar la presencia i l’atenció plena. Trobada amb els cavalls lliures a la natura i exercicis de comunicació i vincle. Treball teòric-dinàmic a l’interior. De 14h a 15h dinar, de 15h a 17h tancament i integració.

Dijous 22 de febrer de 2018 
Dissabte 24 de febrer de 2018

Preu del taller per persona: 125 € dinar inclòs


Constel·lacions sistèmiques amb cavalls en llibertat

Activitat per alliberar-te i reforçar-te amb les constel·lacions sistèmiques amb cavalls. Dinàmiques de grup i treball de presencia. Un abordatge profund entre cavalls lliures en el Parc del Garraf per nodrir el teu cos i la teva ànima.

El taller es realitzarà en jornada d’un dia de 10h a 17h 

Diumenge 15 d’abril de 2018 

Preu del taller per persona: 125 € dinar inclòs

 


Docents:

Anna Álvarez Crispi: Coach Sistèmic Transaccional. Formadora assistida amb cavalls. Facilitadora de constel·lacions sistèmiques assistides amb cavalls. Infermera i Kinesióloga. Des del 2002 participo com a docent en el Postgrau en “Educació Emocional i Benestar” de la “Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona”, i actualment als programes de Barcelona Activa sobre “Empatia”. La meva passió per la naturalesa i els animals, i el meu interès per unir la salut i el benestar a això, m’han portat a conèixer i experimentar diferents eines enfocades al desenvolupament humà, contemplant tant la faceta personal com la professional. Realitzant cursos de coaching i formació assistida amb cavalls vaig descobrir aquest enorme potencial de resposta dels cavalls al seu entorn i als nostres estímuls. D’aquí a pensar que podrien funcionar, com a representants en les constel·lacions, va anar solament un pas. Sempre que veig als cavalls respondre en una constel·lació se m’obren més preguntes que respostes, però en aquest instant, no puc deixar de percebre que “tots” estem units per un teixit connectiu i que som “afectats”, no solament per les nostres accions sinó també per les nostres intencions i nostre sentir. Això pot ser al mateix temps aterridor o la gran esperança que una altra forma de relacionar-nos, més respectuosa, amorosa i pacifica és possible des de l’instant present! Més informació al web personal

Rosa Galindo cavalls

Rosa Galindo Solé: Presidenta de la Fundació Miranda i Co-fundadora d’Eòlia Escola Superior d’Art Dramàtic de Barcelona, actriu i cantant en actiu (ha treballat amb directors com Josep Maria Flotats, Mario Gas, Calixte Bieito, Sergi Belbel, Joan Lluís Bozzo i ha protagonitzat diversos musicals de Dagoll Dagom). Actualment interpreta La Maternitat d’Elna (basat en el llibre d’Assumpta Montellà amb dramatúrgia de Pablo Ley i direcció de Josep Galindo). Formada com a professora de Fitzmaurice Voicework i com a professora de Kundalini Ioga (practicant també de Hatha Ioga), la Rosa es forma en l’actualitat amb Sergi Aynó en la consciència i la responsabilitat sobre la pròpia energia. També s’ha apropat a diverses metodologies terapèutiques del cant i de la respiració, la Tècnica Alexander, les Constel·lacions familiars, i la Bioenergètica. Responsable de Teatre sense Límits®, projecte que aplica el teatre com a mitjà terapèutic, de desenvolupament personal i d’habilitats socials La connexió amb la terra li ve de la seva àvia Nati i dels seus avantpassats que eren “labradores” en un poblet del Pirineu d’Hosca. De l’altra àvia, la Pepita, ha recuperat l’amor per la cuina. S’ha format en alimentació i cuina Bioenergètica amb Montse Bradford i ha estat alumna del cuiner Bernard Benbassat, amb qui refina el seu aprenentatge i connecta cuina i nutrició amb sensibilitat i creativitat. Més informació al web personal
logo cultura i natura web

Demana’ns més informació dels tallers d’Eòlia Cultura i Natura!

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)



logo fundació miranda nou

Si vols participar en els tallers envia un mail a eolia@eolia.cat amb aquest formulari omplert. Inscrivint-te en aquest taller estàs contribuïnt amb una donació a la Fundació Miranda.

 

Com arribar a Can Grau?