Una proposta de l’Associació d’espectadors del Teatre Lliure.CARTELL_LORCA_eolia WEB

Lectura dramatitzada del text de Federico García Lorca a càrrec de l’actor Marc Martinez i dirigida per Josep Galindo.

CÓMO CANTA UNA CIUDAD DE NOVIEMBRE A NOVIEMBRE ens ofereix l’oportunitat d’apropar‐nos a un dels textos més especials, més sensibles i més personals de Federico García Lorca.

Conèixer Granada a través de Lorca és també, abans que res, una manera fantàstica de conèixer Lorca a través de Granada. Aquesta ciutat és, en la memòria del poeta, una capsa plena de música, de vida, de identitat i d’opinió. A partir de la conferència‐concert que l’autor va fer al 1933 a Buenos Aires, Montevideo i Barcelona, el text fa possible recrear aquesta sorprenent trobada amb una de les figures literàries essencials de la nostra història.

És especialment interessant i emocionant entendre Lorca en el seu context social i històric, en un tot personal i ideològic, dient aquestes paraules i cantant aquestes cançons. Entendre Lorca des de la relació amb el seu món el retrata com un artista revolucionari. Us proposem doncs que feu amb nosaltres aquest viatge en el temps a Granada des de la sensibilitat del poeta de la República, en la seva versió més íntima i més personal.

Reserva la teva entrada en aquest enllaç o a la recepció de l’escola a Casp 82.

 

 

josep i marc web