Proposem un espai per a reconèixer i potenciar les virtuts de l’actor i les seves possiblitats davant de la càmera, així com senyalar els seus vicis o mals hàbits per a reconduir-los. Treballarem el despreniment com a primer pas per a la construcció de personatge, entenent el personatge com una essència, una possiblilitat d’un mateix i no com una cosa externa. Fugirem dels paquets expressius i potenciarem el matís, la personalitat i l’aquí i ara. Tot això amb l’objectiu de prendre consciència de qui som i què podem fer enfront una càmera.

El taller està destinat a tots aquells actors interessats en depurar o entrenar la seva tècnica interpretativa audiovisual, així com a persones relacionades amb el mitjà audiovisual en sentit ampli i que vulguin investigar les seves capacitats interpretatives davant de la càmera.

Nivell mig
Del 17 al 21 de juliol, de dilluns a divendres, de 19h a 21.30h
Preu: 170€ / 160€ alumnes d’Eòlia

ÁLEX MAÑAS

alex-manas
Director d’actors i dramaturg. Com a director d’escena, alguns dels seus títols més rellevants són Amanda T, Íncubo, Béla Bartók, Exili a Nova York, Algo i En cualquier otra parte (Premi Nacional SGAE 2007). Com a director d’actors va cursar un postgrau de direcció a la URLL amb Mariano Barroso, Sílvia Quer o Lluís Maria Güell. Realitza nombrosos treballs de coaching per a actors en preparació de càstings o en programes de TV, i treballa per a productores com Zoopa o Minoria Absoluta. Posteriorment cursa el màster de direcció de cine a ESCAC (UB) i dirigeix Mejor Amigo, un curtmetratge produït per ESCAC Films, premiat en el festival 12 months de Polonia i seleccionat en nombrosos festivals, entre ells el prestigiós Festival Internacional de Guanajuato (Méjico).