El curs va adreçat a tots aquells actors que vulguin descobrir les seves limitacions actorals  per superar-les, i alhora fer conscients les seves fortaleses per potenciar-les.

El que proposem en aquest intensiu és, a partir de divertits exercicis i del treball de micro-escenes, poder descobrir-nos a nosaltres mateixos, estimular i confiar en la nostra intuïció per potenciar-la, treballar l’escolta activa amb el company/a i desenvolupar les eines interpretatives innates que ja tenim.

Nivell mig
Del 10 al 14 de juliol, de dilluns a divendres, de 19h a 22h
Preu: 195€ / 180€ alumnes d’Eòlia

Més informació i inscripcions: eolia@eolia.cat.

FERRAN MADICO

Nascut a Reus, és actor i director de teatre. Va estudiar Interpretació a l’Institut del Teatre i va ser director del CAER (Centre d’Arts Escèniques de Reus). Com a director ha participat en els següents muntatges teatrals: Comedias bárbaras de R. Valle-Inclán, Tornar a Casa de Harold Pinter, Celobert de David Hare, Molt Soroll per No Res de W. Shakespeare, Bodas de sangre de García Lorca, Terra Baixa d’Àngel Guimerà, Taurons de David Mamet, Tots eren fills meus d’Arthur Miller i Treballs d’Amor Perdut de W. Shakespeare.