Campaments organitzats per Fundació Miranda amb col·laboració d’Eòlia al Pla de l’Orri, Alt Berguedà (a 1h i 45 min. de Barcelona). Campaments realitzats per Teresa Garcia Valenzuela, Noemi Delgado i Rosa Galindo.

Una escola de vida entre cavalls lliures

Proposem:

CAMPAMENTS DE CREATIVITAT I NATURA per nens i joves de 8 a 17 anys

Una experiència de grup per divertir-se i per créixer. Viurem al Pla de l’Orri, territori de les manades de cavalls lliures, gaudint de tots els recursos d’aquest Espai Protegit d’Interès Natural.  La convivència s’orienta a desplegar la consciència, activant l’escolta, el respecte i el potencial creatiu.

Ens endinsarem en la comunicació natural i senyals de calma amb cavalls i gossos i contribuirem en equip a les tasques pel benestar comú i pel manteniment i millora de l’entorn.

Un temps compartit de qualitat amb pràctica diaria de connexió amb la pròpia essència, excursions,  jocs d’atenció, moviment creatiu, teatre, temps lliure i converses de descoberta i reconeixement. A més a més, un menjar de qualitat, ecològic i saludable. Els adults de referència acompanyaran al grup fent èmfasi en la responsabilitat individual, grupal i ambiental.

Estades per setmanes:

1a setmana del diumenge 24 de juny a la tarda fins dissabte 30 de juny al migdia.
2a setmana del diumenge 1 de juliol a la tarda fins dissabte 7 de juliol al migdia. 
3a setmana del diumenge 8 de juliol a la tarda fins dissabte 14 de juliol al migdia. 
SETMANA AL SETEMBRE del diumenge 2 a la tarda fins dissabte 8 de setembre al migdia.

Més info i preus:

Grups reduïts: Atenció a la dinàmica i a la comunicació del grup com a experiència de creixement. Màxim: 17 participants.

Preu: 500€/setmana. Es pot reservar plaça per a una o dues setmanes (10% de descompte per germans). Mantenim el mateix preu des de fa 5 anys. Alimentació 100% ecològica, 4 adults amb el grup de màxim 17 nens/es.

Més informació: 93 102 30 68 – 672 608 000 – cavalls@fundaciomiranda.org.

Participant a les nostres activitats ajudes a fer possible la tasca social de la Fundació.


CAMPS DE VIDA I DE TREBALL  per a joves de 13 a 17 anys

Una experiència de grup a la natura, per crèixer en tots els sentits aportant la teva presència i energia. Practicaràs comunicació natural amb cavalls i gossos, participaràs en diversitat de tasques com socialitzar poltres, neteja de boscos i dels camps, tenir cura dels animals i contribuir al manteniment de la finca i a la  millora de les infraestructures.

Pràctica diària de connexió amb la pròpia essència, jocs de consciència i teatralització i converses de reconeixement. També gaudirem del preciós temps lliure i d’un menjar de qualitat, ecològic i saludable. Els adults de referència acompanyaran al grup fent èmfasi en la responsabilitat individual i vers el grup.

Estades per setmanes:

1a setmana del diumenge 15 de juliol la tarda fins dissabte  21 de juliol al migdia.
2a setmana del diumenge 22 de juliol la tarda fins dissabte  28 de juliol al migdia. 

Més info i preus:

Grups reduïts: Atenció a la dinàmica i a la comunicació del grup com a experiència de creixement. Màxim: 17 participants.

Preu: 500€/setmana. Es pot reservar plaça per a una o dues setmanes (10% de descompte per germans). Mantenim el mateix preu des de fa 5 anys. Alimentació 100% ecològica, 4 adults amb el grup de màxim 17 nens/es.

Més informació: 93 102 30 68 – 672 608 000 – cavalls@fundaciomiranda.org

Participant a les nostres activitats ajudes a fer possible la tasca social de la Fundació.


CAMPS DE VIDA, CREATIVITAT i NATURA (Camps de veterans) partir de 18 anys

Del 6 al 9 d’agost  ÚLTIMES PLACES!

Una estada a la natura per conviure, gaudir i treballar en grup. Podràs participar en diversitat d’activitats com sociabilitzar poltres i practicar i aprofundir en la comunicació natural amb cavalls i gossos. Treball en equip amb tasques de manteniment i millora de la finca amb la construcció d’infraestructures seguint criteris de bioconstrucció i permacultura.També, t’oferim una pràctica personal diària on connectar amb la teva essència i desenvolupar la capacitat de compromís i disciplina. I com sempre, menjar de qualitat, ecològic i saludable.

Estada de 4 dies:

Del dilluns 6 d’agost a les 12h a Guardiola de Berguedà  a dijous 9 d’agost a les 14h a Guardiola de Berguedà. Aquest horaris coincideixen amb l’horari de pas del Bus Alsa amb origen i destí a l’Estació del Nord de Barcelona.

Més info i preus:

Grups reduïts: Atenció a la dinàmica i a la comunicació del grup com a experiència de creixement. Màxim: 17 participants.

Preu: 300€/setmana. Es pot reservar plaça per a una o dues setmanes (10% de descompte per germans). Mantenim el mateix preu des de fa 5 anys. Alimentació 100% ecològica, 4 adults amb el grup de màxim 17 joves.

Més informació: 93 102 30 68 – 672 608 000 – cavalls@fundaciomiranda.orgParticipant a les nostres activitats ajudes a fer possible la tasca social de la Fundació.


Docents:

Teresa Garcia Valenzuela: el meu camí professional i personal s’orienta a desplegar l’escolta i els potencials de comunicació i de relació des del cos i l’espai que som. Practico una mirada de respecte i curiositat vers mi mateixa i vers les persones que m’acompanyen. Estic titulada en dansa i coreografia per l’Institut del Teatre i en Educació Social per la Universitat de Barcelona. Sintonitzo amb el ventall de pràctiques que faciliten els processos de connexió i gaudi de la pròpia essència i que proporcionen eines i recursos per una vida de qualitat. També m’endinso en les arts escèniques com coreògrafa, ballarina i actriu. Tinc recorregut formatiu i experiència en acompanyament a infants i joves i adults dins de la mirada de l’educació viva. Actualment treballo amb adults i joves a les escoles de teatre Aules, Eòlia i Arsènic, amb infants i joves en acampades a l’escola de vida de la Fundació Miranda de cavalls lliures, i a extraescolars de moviment i laboratoris a l’escola dels Encants.

Noemí Delgado NoéNoemí Delgado Noé

Des de sempre, el meu cos ha estat el “mitjà de comunicació” amb les persones i l’entorn. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i amb experiència i formació en acompanyament dins de la mirada de l’educació viva. M’interessa descobrir més enllà de les condicions físiques, les eines que em proporciona el cos. Això em porta a investigar a través del ioga, les arts marcials, el circ, el teatre d’expressió dramàtic-corporal… apropant-me a una nova percepció del cos i l’entorn.

 

 

Rosa Galindo

Rosa Galindo Solé: Presidenta de la Fundació Miranda i Co-fundadora d’Eòlia Escola Superior d’Art Dramàtic de Barcelona, actriu i cantant en actiu (ha treballat amb directors com Josep Maria Flotats, Mario Gas, Calixte Bieito, Sergi Belbel, Joan Lluís Bozzo i ha protagonitzat diversos musicals de Dagoll Dagom). Actualment interpreta La Maternitat d’Elna (basat en el llibre d’Assumpta Montellà amb dramatúrgia de Pablo Ley i direcció de Josep Galindo). Formada com a professora de Fitzmaurice Voicework i com a professora de Kundalini Ioga (practicant també de Hatha Ioga), la Rosa es forma en l’actualitat amb Sergi Aynó en la consciència i la responsabilitat sobre la pròpia energia. També s’ha apropat a diverses metodologies terapèutiques del cant i de la respiració, la Tècnica Alexander, les Constel·lacions familiars, i la Bioenergètica. Responsable de Teatre sense Límits®, projecte que aplica el teatre com a mitjà terapèutic, de desenvolupament personal i d’habilitats socials La connexió amb la terra li ve de la seva àvia Nati i dels seus avantpassats que eren “labradores” en un poblet del Pirineu d’Hosca. De l’altra àvia, la Pepita, ha recuperat l’amor per la cuina. S’ha format en alimentació i cuina Bioenergètica amb Montse Bradford i ha estat alumna del cuiner Bernard Benbassat, amb qui refina el seu aprenentatge i connecta cuina i nutrició amb sensibilitat i creativitat.

logo cultura i natura web

Demana’ns més informació de les convivències d’Eòlia Cultura i Natura!

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)Si vols participar en els campaments envia un mail a eolia@eolia.cat amb aquest formulari omplert. Inscrivint-te en aquests campaments estàs contribuïnt amb una donació a la Fundació Miranda.

 

Com arribar a Pla de l’Orri?