Curs anual per a adquirir uns coneixements generals d’interpretació. Es farà un ampli recorregut per les diferents tècniques interpretatives. L’objectiu principal del treball serà formar actors sensibles partint des de la veritat, l’organicitat, la concentració, el risc, la curiositat i l’escolta. A final de curs es fa la mostra de teatre l’Aula Sènior on es presenta un obra de teatre oberta a públic.

Cada divendres, de 16:30 a 18:30h

Quins elements es treballa durant el curs?

  • Creativitat actoral a través de la improvisació i l’entrenament de l’imaginari
  • La desinhibició i el joc. La interpretació és un joc on atrevir-se a jugar “aquí i ara” és fonamental.
  • El contacte corporal, les pors i els bloquejos, el deixar-se endur.
  • El treball actoral amb text
  • Les tècniques expressió corporal, el control de l’espai, l’escolta, l’energia, l’emoció, la relaxació, la veu i la dicció.
Vols rebre més informació?

[contact-form-7 404 "Not Found"]

alicia-verdesAmb Alícia Verdés

Actriu, directora i professora. Diplomada en Art Dramàtic i Llicenciada en Comunicació Audiovisual. S’ha format a Barcelona, Alemanya i Escòcia. Centrada en la docència i la investigació actoral, és professora del Títol Superior d’Art Dramàtic a ESAD Eòlia i també en el Grau en Comunicació Audiovisual a la UB. Imparteix coach a alts executius, el teatre a l’empresa, i treballa en diversos centres pedagògics dedicats a la formació d’actors. Com actriu i directora té àmplia experiència treballant en diverses companyies i en teatre, cinema i televisió.

gran-aula-senior