nitb dels museus

Lectures brossianes

La Seca Espai Brossa un any més fa coincidir Frederic Marès amb Joan Brossa durant la Nit dels Museus, aquest cop a través d’una sèrie de lectures dramatitzades. En col·laboració amb alumnes de l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia, l’obra escènica de Joan Brossa es passejarà pel Museu i tornarà a fer possible aquest diàleg que a priori pot semblar impossible. Els alumnes treballaran in situ els textos de Joan Brossa per trobar l’adaptació a l’espai adient. Tres performances teatrals a càrrec de La Seca Espai Brossa dins el programa Creació&Museus.

20:30H. CAVALL AL FONS

direcció de Francesc Sabater amb Toni Casla, Albert Roig, Sandra Morales i Núria Bonet

Tres vellets al front del taulell d’una botiga, que viuen en una barriada obrera dels suburbis de la Barcelona del 1960. Una botiga d’enquadernadors de llibres. Hi ha molts, molts llibres damunt el taulell.

21:30H. AQUÍ AL BOSC

Direcció de Jordi Casado amb Enric Boada, Neus Soler, Paula Segura i Ariadna Camps

Una de les mirades més profundes de Joan Brossa sobre l’amor i la vida. Un llenguatge poètic i alhora quotidià. Dos vellets, vella i vell, una noia i una mare.

22:30H. AHMOSIS I, AMENOFIS IV, TUTENKHAMON I EL BELL LLOC

direcció de Francesc Sabater amb Toni Casla, Albert Roig, Sandra Morales i Núria Bonet

AHMOSIS I, AMENOFIS IV, TUTENKHAMON: Tres homes asseguts a terra discuteixen a l’entorn del nord i del sud i sobre el firmament, especialment la lluna.

EL BELL LLOC: Surrealisme pur. El taulell d’una botiga de robes de colors. La venedora atén una parella jove.

la nit dels museus

Text de la pàgina web http://www.laseca.cat/ca/obra/233/nit-dels-museus/