6a edició de l’antiga Micronit Solidària.
Aquest any canviem el cava pel vermut! A càrrec de Teatre Sense Límits amb col·laboració de la Federació Catalana d Esports per a P.D.I – ACELL.

“El nostre Petit Príncep”

Aquest any us volem convidar a fer un viatge per diferents planetes. Un viatge que nosaltres hem fet a partir del treball d’objectes i titelles, la història del petit príncep d’Antoine de Saint-Exupéry i les nostres improvisacions teatrals per crear i la nostra història on un ésser petit resulta ser molt gran.

“Totes les persones grans han començat a ser nens (però n’hi ha poques que se’n recordin)”

Hem entrenat les capacitats artístiques per arribar a un món on l’abstracció és l’essencial. Crear un planeta ple d’estrelles que de cop se’n van. Representar una flor trista perquè es queda sola, ja que el destí del petit príncep és emprendre el propi viatge.

Rosa Blava Forteza

“La vida en un tupper”

A partir del treball dels nostres alumnes,hem creat una proposta teatral basada en el treball durant l’any dels “Objectes i el teatre”.

El món que ens envolta és un món creat d’objectes, persones, emocions i sentiments de tots tipus, que generen a la seva vegada relacions entre nosaltres i ells. Situacions teatrals i reals que traslladem a l’escena, al nostre món d’objectes, a la nostra “VIDA EN UN TUPPER”…hi entreu?

Rai Borrell i Ester Nadal

NOU CARTEL MICRONIT2018web